
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 70 g selleristilk, groft hakket
- 120 g svampe, friske
- 25 g ekstra jomfruolivenolie
- 400 g tomater på dåse
- 1 spsk grøntsagsbouillon
- 120 g røde linser, tørret
- 1 spsk shoyu, soyasauce
- 1 tsk ahornsirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 1 hel opskrift
- Kalorie
- 3374 kJ / 807 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 33.4 g
- Sodík
- 3465 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesauce
20 Min
Bechamelsauce
15 Min
Guacamole
10 Min
Grov basilikums pesto
Keine Bewertungen
Hollandaisesauce (TM6 - Serveringer 2-4)
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Cremet broccolisauce
Keine Bewertungen
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen