
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 70 g selleristilk, groft hakket
- 120 g svampe, friske
- 25 g ekstra jomfruolivenolie
- 400 g tomater på dåse
- 1 spsk grøntsagsbouillon
- 120 g røde linser, tørret
- 1 spsk shoyu, soyasauce
- 1 tsk ahornsirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 1 hel opskrift
- Kalorie
- 3374 kJ / 807 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 33.4 g
- Sodík
- 3465 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesauce
20min
Bechamelsauce
15min
Guacamole
10min
Grov basilikums pesto
Žádné hodnocení
Hollandaisesauce (TM6 - Serveringer 2-4)
15min
Mayonnaise
5min
Cremet broccolisauce
Žádné hodnocení
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení