
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg, skåret i halve
- 1 fed hvidløg
- 100 g gulerødder, skåret i mindre stykker (3-4 cm)
- 70 g selleristilk, groft hakket
- 120 g svampe, friske
- 25 g ekstra jomfruolivenolie
- 400 g tomater på dåse
- 1 spsk grøntsagsbouillon
- 120 g røde linser, tørret
- 1 spsk shoyu, soyasauce
- 1 tsk ahornsirup
- Nutriční hodnoty
- na 1 1 hel opskrift
- Kalorie
- 3374 kJ / 807 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 33.4 g
- Sodík
- 3465 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesauce
20min
Bechamelsauce
15min
Guacamole
10min
Grov basilikums pesto
Pas d’évaluation
Hollandaisesauce (TM6 - Serveringer 2-4)
15min
Mayonnaise
5min
Cremet broccolisauce
Pas d’évaluation
Svampepaté
Pas d’évaluation
Artiskokdip med tofu
Pas d’évaluation
Pestohummus med soltørrede tomater
Pas d’évaluation
Den ultimative barbecue sauce
Pas d’évaluation
Mojo Sauce til skaldyr
Pas d’évaluation