Zařízení & příslušenství
Svampe- og hvidvinsflødesauce
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g
Suroviny
-
Karl Johan-svamp, tørrede12 g
-
vand230 g
-
portobello svampe, friske skåret i mindre stykker100 g
-
smør blødt og skåret i mindre stykker50 g
-
skalotteløg skåret i halve60 g
-
hvidvin, tør120 g
-
hønsebouillon (se tip)1 tsk
-
fløde, 35 %125 g
-
hvedemel25 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 600 g
Sodík
1659 mg
Protein
13 g
Kalorie
3971.3 kJ /
945.5 kcal
Tuk
87.6 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
56.8 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jævn med TM6
22 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Mayonnaise
5min.
Guacamole
10min.
Cremet broccolisauce
35min.
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení
Mojo Sauce til skaldyr
Žádné hodnocení
Stærk ostedip
Žádné hodnocení
Vinaigrette med lime og coriander
Žádné hodnocení
Apple cider dressing
Žádné hodnocení
Caramelliseret balsamico reduktion
Žádné hodnocení