Svampe- og hvidvinsflødesauce
TM6

Svampe- og hvidvinsflødesauce

4.6 ( 5 hodnocení )

Suroviny

  • 12 g Karl Johan-svamp, tørrede
  • 230 g vand
  • 100 g portobello svampe, friske skåret i mindre stykker
  • 50 g smør blødt og skåret i mindre stykker
  • 60 g skalotteløg skåret i halve
  • 120 g hvidvin, tør
  • 1 tsk hønseboullion (se tip)
  • 125 g fløde, 35 %
  • 25 g hvedemel
  • ¼ - ½ tsk salt
  • 2 knivspids sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 600 g
Kalorie
945.5 kcal / 3971.3 kJ
Protein
13 g
Tuk
87.6 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
56.8 g
Sodík
1659 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše