
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 g Karl Johan-svamp, tørrede
- 230 g vand
- 100 g portobello svampe, friske skåret i mindre stykker
- 50 g smør blødt og skåret i mindre stykker
- 60 g skalotteløg skåret i halve
- 120 g hvidvin, tør
- 1 tsk hønseboullion (se tip)
- 125 g fløde, 35 %
- 25 g hvedemel
- ¼ - ½ tsk salt
- 2 knivspids sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 945.5 kcal / 3971.3 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 87.6 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Nasycený tuk
- 56.8 g
- Sodík
- 1659 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesauce
20min
Bechamelsauce
15min
Guacamole
10min
Grov basilikums pesto
Žádné hodnocení
Hollandaisesauce (TM6 - Serveringer 2-4)
15min
Mayonnaise
5min
Linsebolognese
35min
Cremet broccolisauce
Žádné hodnocení
Svampepaté
Žádné hodnocení
Artiskokdip med tofu
Žádné hodnocení
Pestohummus med soltørrede tomater
Žádné hodnocení
Den ultimative barbecue sauce
Žádné hodnocení