Svampe- og hvidvinsflødesauce

Svampe- og hvidvinsflødesauce

4.6 5 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
600 g

Suroviny

  • Karl Johan-svamp, tørrede
    12 g
  • vand
    230 g
  • portobello svampe, friske skåret i mindre stykker
    100 g
  • smør blødt og skåret i mindre stykker
    50 g
  • skalotteløg skåret i halve
    60 g
  • hvidvin, tør
    120 g
  • hønsebouillon (se tip)
    1 tsk
  • fløde, 35 %
    125 g
  • hvedemel
    25 g
  • salt
    ¼ - ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 600 g

Sodík 1659 mg
Protein 13 g
Kalorie 3971.3 kJ / 945.5 kcal
Tuk 87.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 56.8 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše