Zařízení & příslušenství
Franskbrød med kerner
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
15 skiver
Suroviny
-
vindruekerneolie plus ekstra til at smøre med20 g
-
hørfrø20 g
-
græskarkerner50 g
-
solsikkekerne50 g
-
vand200 g
-
mælk200 g
-
tørgær2 teske
-
sukker, hvid1 teske
-
bagehvedemel400 g
-
rugmel100 g
-
fuldkornsmel100 g
-
havsalt2 teske
-
bageenzym (se tip)2 teske
-
blandede frø til at drysse på toppen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 skive
Sodík
305.1 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
927.8 kJ /
220.9 kcal
Tuk
8.1 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
27.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smør og brød
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Blomsterbrød
1hod. 5min.
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Bao med pulled kejserhat i BBQ-sauce
Žádné hodnocení
Ciabatta
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit kartoffelbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit briochebrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení
Nem brioche
Žádné hodnocení