Franskbrød med kerner
TM6 TM5 TM31

Franskbrød med kerner

5.0 ( 2 hodnocení )

Suroviny

  • 20 g vindruekerneolie plus ekstra til at smøre med
  • 20 g hørfrø
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g solsikkekerner
  • 200 g vand
  • 200 g mælk
  • 2 teske tørgær
  • 1 teske sukker, hvid
  • 400 g hvedemel, grov
  • 100 g rugmel
  • 100 g fuldkornsmel
  • 2 teske havsalt
  • 2 teske bageenzym (se tip)
  • blandet frø til at drysse på toppen

Nutriční hodnoty
na 1 skive
Kalorie
220.9 kcal / 927.8 kJ
Protein
7.8 g
Tuk
8.1 g
Sacharidy
27.5 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sodík
305.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše