Franskbrød med kerner

Franskbrød med kerner

5.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 20min.
15 skiver

Suroviny

  • vindruekerneolie plus ekstra til at smøre med
    20 g
  • hørfrø
    20 g
  • græskarkerner
    50 g
  • solsikkekerne
    50 g
  • vand
    200 g
  • mælk
    200 g
  • tørgær
    2 teske
  • sukker, hvid
    1 teske
  • bagehvedemel
    400 g
  • rugmel
    100 g
  • fuldkornsmel
    100 g
  • havsalt
    2 teske
  • bageenzym (se tip)
    2 teske
  • blandede frø til at drysse på toppen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 skive

Sodík 305.1 mg
Protein 7.8 g
Kalorie 927.8 kJ / 220.9 kcal
Tuk 8.1 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 27.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše