Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 г лука, нарезанного половинками
- 1 зубчик чеснока
- 85 г оливкового масла
-
½
ч.л. молотого кайенского перца, по вкусу
nebo ½ ч.л. крупномолотого перца чили, по вкусу - 1000 г свежих мидий, ракушки почистить и помыть
- 200 г рубленых томатов, консервированных или свежих
- 100 г сухого белого вина
- 1 щепотка соли
- Nutriční hodnoty
- na 1 порция
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.1 g