Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g bulir gandum
- 400 g air
-
30
g ragi basah
nebo 3 sdt ragi kering instan (12 g) - 120 g buttermilk
- 150 gram tepung roti, tambahkan untuk taburan
- 2 sdt garam
- 1 sdm cuka balsamik
- 1 sdt bubuk malt diastatik (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 bagian
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g