Caramel Sous-Vide Pineapple

Caramel Sous-Vide Pineapple

4.6 11 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
12 pieces

Suroviny

  • pineapple, fresh (approx. 700 g)
    1
  • liquid caramel divided
    450 g
  • star anise divided
    2
  • pink peppercorns divided
    20
  • water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
  • lemon juice
    30 g
  • ice cream, any type or coconut sorbet, to serve
  • pistachios, unsalted to garnish
  • fresh mint leaves to garnish
    6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 2 pieces

Sodík 185.7 mg
Protein 4.5 g
Kalorie 1539 kJ / 367.8 kcal
Tuk 6.4 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sacharidy 78.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...