Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous

Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous

4.7 22 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 4hod.
8 portions

Suroviny

Spice Rub and Lamb
  • lemon
    1
  • parsley leaves only
    1 bunch
  • garlic cloves divided
    16
  • ras el hanout
    5 tbsp
  • salt
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • leg of lamb, boneless (6-8 lb)
    1
    1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)
Yogurt Sauce
  • cilantro
    ½ bunch
  • plain yogurt
    12 oz
  • ras el hanout
    1 - 2 tsp
  • honey
    2 oz
Preserved Lemon Couscous
  • couscous
    14 oz
  • preserved lemons
    1 - 2
  • chicken stock
    18 oz
  • dried cherries
    6 oz
  • pine nuts
    2 oz
  • fresh cilantro, chopped plus extra to garnish
    ½ bunch

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 592 mg
Protein 71 g
Kalorie 3301 kJ / 789 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...