Zařízení & příslušenství
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Příprava 40min.
Celkový 4hod.
8 portions
Suroviny
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
592 mg
Protein
71 g
Kalorie
3301 kJ /
789 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
8 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chinese Chicken Salad Dressing
10min.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1hod. 45min.
Cajun Gumbo
1hod. 30min.
Chopped Asian Salad
20min.
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2hod.
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min.
Kedgeree
45min.
Meatballs with Romesco Sauce
1hod. 40min.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min.
Apple Cranberry Chutney
1hod. 5min.
French Onion Soup
1hod. 10min.
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1hod. 15min.