
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kødfyld
- 400 g svinekød, hakket
- 1 tsk salt
- 15 g sukker
- ½ tsk hvid peber, stødt
- 1 tsk sesamolie ristet
- 15 g soyasauce
- 50 g vand
Dej
- 250 g vand
- 15 g sukker
- 1 tsk tørgær
- 500 g hvedemel
- ½ tsk salt
- 5 g vegetabilsk olie
Stegning af boller
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 100 g vand
- 1 tsk sesamfrø
- 15 g forårsløg fint hakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 153.2 kcal / 640.4 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 4.6 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Sodík
- 124 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kanelvafler
No ratings
Franskbrød med kerner
3 h 20 min
Portugisisk brød (Pão de água)
3 h 30 min
Sandwichbrød
3 h
Kinesisk Tangzhong-brød
2 h 45 min
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
No ratings
Blomsterbrød
1 h 5 min
Æblehorn
No ratings
Hytteostbrød
No ratings
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
No ratings
Glutenfrit kartoffelbrød
No ratings
Glutenfrit toastbrød
No ratings