Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de flocons d'avoine, (gros)
- 75 g de farine d'épeautre
- 60 g de graines de tournesol
- 40 g de graines de sésame
- 40 g de graines de lin
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- 220 g d'eau
- 30 g d'huile de colza
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6734 kJ / 1617 kcal
- Protein
- 52.5 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 102 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11h
Focaccia au romarin
2h 30min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain croustillant à l’épeautre
2 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains Varoma
2h 15min
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Dip au fromage frais et aux herbes
10 min
Petits pains au seigle
12h
Pâte de bouillon de légumes végane
1h
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min