Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 55 g d'amandes blanchies
- 220 g de maïzena
- 110 g de farine à pain sans gluten
- 2 ½ c. à café de levure déshydratée
- 2 c. à café de sucre
- 2 c. à café de gomme de xanthane (optional)
- 2 c. à café de sel fin
- 310 - 350 g d'eau
- g d'huile d'olive, plus un supplément pour graisser et verser un filet
- 1 brin de romarin frais, les aiguilles uniquement
- 1 c. à café de gros sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 633.8 kJ / 151.5 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 24.9 g
- Tuk
- 4.4 g
Alternativní recepty
Tartare de légumes
25min
Farine simple sans gluten
Žádné hodnocení
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Petits pains sans gluten et sans blé
1h 20min
Biscuits mous à la pistache
45min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Pain complet sans gluten
4h
Tofu en ragoût
30min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min