Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g rote Beeren, gemischt, frisch
- 350 g Traubensaft
- 20 g Pernod
- 1 Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 35 g Speisestärke
- 80 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1519 kJ / 362 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 10.3 g
- Sodík
- 11 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15min
Rote Grütze
30min
Pflaumen-Wecken mit Pflaumensauce
2u. 20min
Rote Grütze
30min
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4h
Johannisbeer-Ketchup
1h 30min
Grüne Grütze mit Puddingcreme
3 Std.
Kirsch-Grütze
20min
Würziges Apfel-Milchreis-Dessert
1h 30min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 Std. 40 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4h
Pflaumenkompott
20min