Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch

Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch

4.3 263 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
8 Portionen

Suroviny

  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Mango in Stücken
    400 g
  • Zucker
    60 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Vanille-Saucenpulver ohne Kochen (39 g)
    1 Pck.
  • Quark, 20% Fett
    500 g
  • Milch
    30 g
  • Kokos-Mandel-Pralinen (z. B. Raffaello®)
    200 g
  • Kokosraspeln (volitelně) geröstet
    2 EL
  • Kokos-Mandel-Pralinen z. B. Raffaello
    30 g
  • Pistazien, gehackt (volitelně)
    2 EL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 418 mg
Protein 18 g
Kalorie 2486 kJ / 594 kcal
Tuk 45 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 27 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...