Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
TM5 TM6

Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch

4.3 (212 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
  • 400 g Mango, in Stücken
  • 60 g Zucker
  • 20 g Zitronensaft
  • 1 Pck. Vanille-Saucenpulver ohne Kochen (39 g)
  • 500 g Quark, 20% Fett
  • 30 g Milch
  • 200 g Kokos-Mandel-Pralinen (z. B. Raffaello®)
  • 2 EL Kokosraspeln, geröstet (volitelně)
  • 30 g Kokos-Mandel-Pralinen, z. B. Raffaello
  • 2 EL Pistazien, gehackt (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2486 kJ / 594 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
29 g
Tuk
45 g
Nasycený tuk
27 g
Vláknina
0.8 g
Sodík
418 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty