Zařízení & příslušenství
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 30min.
8 Portionen
Suroviny
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Mango in Stücken400 g
-
Zucker60 g
-
Zitronensaft20 g
-
Vanille-Saucenpulver ohne Kochen (39 g)1 Pck.
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Milch30 g
-
Kokos-Mandel-Pralinen (z. B. Raffaello®)200 g
-
Kokosraspeln (volitelně) geröstet2 EL
-
Kokos-Mandel-Pralinen z. B. Raffaello30 g
-
Pistazien, gehackt (volitelně)2 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
418 mg
Protein
18 g
Kalorie
2486 kJ /
594 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
0.8 g
Nasycený tuk
27 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Zwetschgen-Trifle
4hod.
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45min.
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5hod. 30min.
Zitronen-Mango-Schnitten
6hod. 30min.
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2hod.
Zitronen-Cheesecake-Creme
15min.
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8hod. 30min.
Lemon-Curd-Tiramisu
4hod. 30min.
Bananensplit-Dessert
20min.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2hod.
Damencreme
5hod. 20min.
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50min.