Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
nebo 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 132 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratapfel-Käsekuchen
10 godz. 20 min
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 godz.
Cremiger Erdbeer-Käsekuchen
9h 35 min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1 Std. 20 Min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30min
Zitronen-Mango-Schnitten
6 Std. 30 Min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2h
Mini-Zitronen-Heidelbeer-Cheesecakes
8 Std. 30 Min
Kokos-Cheesecakes mit Himbeeren
4h
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5 godz.
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2h
Zitronen-Cheesecake-Creme
15min