Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
nebo 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 132 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandel-Schoko-Baisertaler
50min
Schokoladenkipferl
2 godz.
Spekulatius-Orangen-Trüffel
2 godz. 30 min
Virgin-Passions-Frucht-Mojito
20min
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5h 30min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 Std. 45 Min
Mango-Maracuja-Naked-Cake
3 Std. 30 Min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2h 15min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 godz. 30 min
Himbeer-Kokos-Tiramisu
8 godz. 15 min
Frischkäsetorte mit Maracuja
3 Std. 30 Min