Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
面团
- 80 克 水
- 2 - 3 小撮 盐
- ¼ 茶匙 苹果醋
- 20 克 油
- 150 克 面粉
- 1 茶匙 油
菌菇馅
- 80 克 红葱头 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 油
-
350
克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),切片
nebo 350 克 蘑菇 ,切片 - ¼ 茶匙 盐
- 100 克 新鲜菠菜叶
- 25 克 黄油 ,切块
- 面粉 ,撒粉用
-
50 - 60
克 菲达乳酪 ,切碎的
nebo 50 - 60 克 马苏里拉乳酪 ,切碎的 - 3 - 4 小撮 海盐片
- Nutriční hodnoty
- na 1 块
- Kalorie
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 179.9 mg