Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 茶匙 印度芝麻油
- 1 茶匙 芥菜籽
- 1 茶匙 黑扁豆
- 1 茶匙 开边鹰嘴豆 ,浸泡20分钟,沥干
- 2 小支 咖喱叶
- ½ 茶匙 黄姜粉
- 1 小撮 阿魏草根粉
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 20 克 香烤花生 ,带皮 ,额外准备装饰用
- 20 克 香烤腰豆 ,去皮,额外准备装饰用
- 450 克 熟米饭 (印度香米)(参考贴士)
-
2
汤匙 青柠汁
nebo 柠檬汁
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 671 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 610 mg