Zařízení & příslušenství
柠檬饭
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
印度芝麻油2 茶匙
-
芥菜籽1 茶匙
-
黑扁豆1 茶匙
-
开边鹰嘴豆 浸泡20分钟,沥干1 茶匙
-
咖喱叶2 小支
-
黄姜粉½ 茶匙
-
阿魏草根粉1 小撮
-
盐 适量调味1 茶匙
-
香烤花生 带皮 ,额外准备装饰用20 克
-
香烤腰豆 去皮,额外准备装饰用20 克
-
熟米饭 (印度香米)(参考贴士)450 克
-
柠檬汁青柠汁2 汤匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
610 mg
Protein
4 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
万灯节印式风味
16 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní