Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 497.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24óra
Focaccia a bastone
5 Std.
Pizzette
3 Std. 40 Min
Pinsa romana
5 Std.
Pandoro TM6
15h 15min
Pizza barese ai pomodorini
2 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9u.
Focaccia genovese (TM6)
5 Std.