Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1700 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 823.1 kJ / 196.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 497.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semplice
4h
Pizzette
3u. 40min
Baguette francese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia
6u.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24u.
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Pinsa romana
5h
Pizza barese ai pomodorini
2u.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24u.
Pizza napoletana
9h