Zařízení & příslušenství
Focaccia ad alta idratazione TM6
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
8 porzioni
Suroviny
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1700 g di acqua
-
400 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
olio extravergine di oliva a piacere
-
200 g di pomodori datterino a metà
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
497.8 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
823.1 kJ /
196.8 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
39.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
I tuoi lievitati con Bimby®
50 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Focaccia barese
4hod.
Pizza napoletana
9hod.
Pizzette
3hod. 40min.
Focaccia a bastone
5hod.
Pane semplice
4hod.
Focaccine morbide
3hod. 30min.
Pandoro
15hod. 15min.
Focaccia genovese (TM6)
5hod.
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pinsa romana
5hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.