Zařízení & příslušenství
Focaccia ad alta idratazione TM6
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
8 porzioni
Suroviny
-
5 g di lievito di birra fresco
-
1700 g di acqua
-
400 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
30 g di succo di limone
-
olio extravergine di oliva a piacere
-
200 g di pomodori datterino a metà
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Sodík
497.8 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
823.1 kJ /
196.8 kcal
Tuk
2.9 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
39.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
I tuoi lievitati con Bimby®
50 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Focaccia genovese (TM6)
5h
Besciamella
15min
Pizzette
3h 40min
Focaccia a bastone
5h
Focaccia con le cipolle TM6
3h 30min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Focaccine morbide
3h 30min
Focaccia barese
4h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pinsa romana
5h
Pizza napoletana
9h