Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema di mandorle e amaretti
- 50 g di mandorle pelate
- 150 g di amaretti a pezzi
- 40 g di zucchero
- 250 g di ricotta vaccina fresca, scolata dal siero
- 30 g di latte
- 1 uovo
Sbriciolata
- 300 g di farina tipo 00
- 100 g di zucchero
- 150 g di burro freddo a pezzi
- 1 uovo
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2228.5 kJ / 532.6 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 27.2 g
- Nasycený tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 173.1 mg
Alternativní recepty
Torta amaretti e mela
2 Std.
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 Std.
Frolla alla cannella segnaposto tazzina
3h
Sbriciolata con crema di pistacchi
1 Std. 30 Min
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45 Min
Mini sbriciolate con crema gianduia
1 Std.
Sbriciolata ai mirtilli
1 Std.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Brutti ma buoni
2 Std.
Sbriciolata con confettura di albicocche (senza lattosio)
1 Std.