Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 100 g di zucchero
- 200 g di biscotti tipo frollini, a pezzi
- 80 g di burro molto morbido, a pezzi
Crema ai formaggi
- 50 g di latte
- 6 g di gelatina in fogli
- 250 g di mascarpone
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Composta di ciliegie
- 50 g di zucchero
- 300 g di ciliegie snocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1674.6 kJ / 400.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 31.6 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 321.6 mg
Alternativní recepty
Frullato di fragole
15min
Yogurt al cioccolato
13u.
Palline cocco e lampone
3 Std.
Mousse alle fragole e formaggio
15min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4 Std. 30 Min
Torta ai frutti rossi
3 Std.
Scarcedda lucana
2h
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30min
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 min
Lava cake al cioccolato con gelato al caffè
10 Std.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3u. 30min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h