Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de carne de res en cubos, (aprox. 3 cm)
- 30 g de salsa Inglesa
- 1 cdita de clavo de olor, molido, o al gusto (volitelně)
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de pimienta negra molida, o al gusto
Puré de papa
- 1000 g de papa, harinosa, pelado, en cubos (aprox. 1 cm)
- 360 g de leche entera
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 30 g de mantequilla con sal
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
Estofado
- 150 g de zanahoria, en rodajas (aprox. 2 mm)
- 90 g de apio, en trozos
- 2 cdas de harina de trigo
- 5 cdas de puré de jitomate
- 1 cdita de concentrado de caldo de res
- 320 g de agua
- 120 g de chícharos, frescos o congelados
- 120 g de granos de elote amarillo, frescos o congelados
- 120 g de champiñones, en rebanadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Puré de papas
50min
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Carne de res a la jardinera
40min
Sopa de albóndigas
50min
Milanesas de res
1 Std. 40 Min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45min
Fricasé de pollo TM6
50min
Carne de res con pimientos
25min
Estofado de res TM6
4h