
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
花椰菜泥
- 500 克 白花椰菜,切小朵
- 50 克 黄油
- 70 克 奶油乳酪 ,见要诀
- 1 小撮 海盐 ,调味用(见要诀)
- 1 小撮 黑胡椒粉 ,调味用
羊排
- 130 克 面包 ,撕碎
- ¼ 茶匙 海盐 ,(见要诀)
- 2 - 3 汤匙 斯佩尔特小麦面粉 ,裹面用
- 1 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 8 块 羊排
- 4 - 5 汤匙 橄榄油 ,煎至用
- 菠菜青酱 ,上菜用(见要诀)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1064.5 kcal / 4453.8 kJ
- Protein
- 42.3 g
- Tuk
- 87.3 g
- Sacharidy
- 27.7 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 36.4 g
- Sodík
- 546.8 mg