野菌酱螺旋西葫芦面

野菌酱螺旋西葫芦面

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    450 克
  • 干牛肝菌菇
    15 克
  • 500 克
  • 新鲜综合菌菇 (婴儿贝拉蘑菇、舞茸、白蘑菇、香菇), 切片
    600 克
  • 蒜瓣
    3 - 5 个
  • 小红葱 切半
    30 克
  • 橄榄油
    45 克
  • 番茄膏
    50 克
  • 1 茶匙
  • 帕玛森芝士粉 盛盘用(参考贴士)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 703.5 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 927.8 kJ / 221.8 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 21.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...