Zařízení & příslušenství
野菌酱螺旋西葫芦面
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
西葫芦 细长型,直径约5公分450 克
-
干牛肝菌菇15 克
-
水500 克
-
新鲜综合菌菇 (婴儿贝拉蘑菇、舞茸、白蘑菇、香菇), 切片600 克
-
蒜瓣3 - 5 个
-
小红葱 切半30 克
-
橄榄油45 克
-
番茄膏50 克
-
盐1 茶匙
-
帕玛森芝士粉 盛盘用(参考贴士)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
703.5 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
927.8 kJ /
221.8 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
2.4 g
Sacharidy
21.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一起螺旋吧
25 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní