Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 克 水
- 300 克 红菜头 ,去皮,对半切开后切成片(每片1厘米)
- 50 克 胡萝卜 ,去皮,切片(每片1厘米)
- 1 个 青椒
- 1 个 黄甜椒
- 100 克 西芹 ,切小块(每块10厘米)
- 100 克 胡萝卜 ,切小块(每块10厘米),再纵向切成四块
- 200 克 小黄瓜 ,切薄片(每片3毫米)
- 1 个 红甜椒 ,纵向一切二,去核,去籽,去膜,横向切条(每条5毫米)
- 100 克 新鲜综合菇类 ,切薄片(每片5毫米)
- 100 克 白花椰菜,切小朵 ,切小块
- 200 克 生菜,任何种类 ,只取叶子
- 2 瓣 蒜头
- 100 克 罐装白色鹰嘴豆 ,沥干水分的
- 10 克 蓝莓 (volitelně)
- 20 克 柠檬汁
-
50
克 芝麻酱
nebo 50 克 白芝麻,去壳的 - 1 茶匙 盐
- 50 克 特级初榨橄榄油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 716.7 kJ / 171.3 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 402.7 mg