
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Wienerbrød
- 30 g parmesanost skåret i stykker (2 cm)
- 80 g smør i tern
- 150 g vand
- 2 knivspidser sennepspulver
- 1 - 2 knivspids cayennepeber, stødt efter smag
- ¼ tsk havsalt
- 120 g hvedemel
- 3 æg, medium
Servering
- 240 g Krebsehaler
- 110 g mayonnaise
- 1 citron fintrevet skal og 25 g juice
- 1 ½ tsk dijonsennep
- 2 knivspidser cayennepeber, stødt
- 2 knivspidser havsalt
- 1 knivspids sort peber, stødt
- 20 g rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 147 kcal / 611 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 6 g