Zařízení & příslušenství
青蔥芝麻鹽
Příprava 15min.
Celkový 40min.
1 罐
Suroviny
-
白芝麻 (詳見要訣)100 克
-
青蔥 取蔥綠的部分,切段(約10-12公分) (詳見要訣)80 - 100 克
-
粗鹽25 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 罐
Sodík
442 mg
Protein
19 g
Kalorie
2627.6 kJ /
628 kcal
Tuk
50 g
Vláknina
13 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
用低溫烘培自製美味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan