青蔥芝麻鹽

青蔥芝麻鹽

2.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
1 罐

Suroviny

  • 白芝麻 (詳見要訣)
    100 克
  • 青蔥 取蔥綠的部分,切段(約10-12公分) (詳見要訣)
    80 - 100 克
  • 粗鹽
    25 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 罐

Sodík 442 mg
Protein 19 g
Kalorie 2627.6 kJ / 628 kcal
Tuk 50 g
Vláknina 13 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...