Kompatibilní verze
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat blanc
- 90 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 70 g de crème fraîche
Le gâteau au chocolat noir
- 110 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 65 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3283.8 kJ / 788.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 53.3 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 83.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dacquoise aux fruits rouges
3 Std. 55 Min
Mocktail Bora Bora
15min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3u. 35min
Bananes feuilletées au chocolat
2h
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45min
Charlotte aux framboises
3 Std. 40 Min
Tiramisu aux framboises
3h 20min
Brownies aux noix de pécan
45min
Coulant au chocolat
40min
Petits coulants au chocolat
20min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min