Kompatibilní verze
Coulant aux chocolats noir et au lait, insert au chocolat blanc
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème au chocolat blanc
- 90 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 70 g de crème fraîche
Le gâteau au chocolat noir
- 110 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les ramequins
- 65 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 3 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre glace
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3283.8 kJ / 788.5 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 53.3 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 83.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Virgin mojito aux fruits de la Passion
10 min
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2h
Plateau de douceurs sucrées pour maman
Žádné hodnocení
Galette des rois vanille-fève tonka
1h 20min
Cocktail jamaïcain
10 min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3hod. 35min
Pannacotta façon cappuccino
4h 30 min
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45 min
Mocktail Bora Bora
15min
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14sa
Petits tigrés au chocolat
1h
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6sa 30 dk