Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de lait
- 10 g de levure boulangère sèche
- 365 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 80 g de sirop d'agave
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 90 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de fleur de sel
- 50 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1530.5 kJ / 365.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 17.9 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 150.2 mg
Alternativní recepty
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Babka pistache et fleur d'oranger
4 godz. 5 min
Pain sucré
1h 30min
Bagel sucré chocolat blanc et amandes
4 Std. 10 Min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7u. 5min
Babka choco-noisettes
2 godz. 55 min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Viennoises au chocolat
2 godz. 50 min
Brioche butchy à partager
3h 50 min
Gros beignets à la compote de pommes
3 godz. 40 min
Cake marbré, glaçage rocher
2sa 15 dk
Petits tigrés au chocolat
1h