Babka chocolat-caramel

Babka chocolat-caramel

4.6 64 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod.
10 parts

Suroviny

  • 120 g de lait
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 365 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 80 g de sirop d'agave
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • 90 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 80 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 40 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 50 g de chocolat détaillé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 150.2 mg
Protein 6.9 g
Kalorie 1530.5 kJ / 365.9 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 11.4 g
Sacharidy 42.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...