Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 507.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Focaccia a bastone
5h
Baguette francese (TM6)
5h
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Sostituto del sale (TM6)
20 min
Girelle di pizza salame e pesto
2 godz. 45 min
Mini bagel farciti
4h 30min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Pane arabo
3 Std. 30 Min
Focaccia barese TM6
4h
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min