Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pane bianco per tramezzini
- 150 g di acqua
- 100 g di latte
- 15 g di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 50 g di burro morbido, a pezzi + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Burro aromatizzato
- 5 fili di erba cipollina fresca
- 1 cucchiaino di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 130 g di burro morbido, a pezzi
Terminare la preparazione
- 180 g di cetriolo a fettine sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2252.2 kJ / 538.3 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 68.2 g
- Tuk
- 26.6 g
- Nasycený tuk
- 15.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 507.7 mg
Alternativní recepty
Panini semidolci
1h 30min
Panini ai semi al Varoma
2h 30 min
Riccioli mantovani
1h 20 min
Grissini al burro e formaggio
30 min
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1h
Pizzette
3u. 40min
Toasts al basilico con formaggio alle erbe e olio al limone
2h
Panini alla birra e formaggio Cheddar
3 Std. 15 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Treccine allo yogurt
6 Std. 30 Min
Grissini al sesamo
2h 30 min
Pane arabo
3u. 30min