Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 148 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Chili con carne a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4 godz. 45 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min