Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 800 g di spalla di maiale, senza ossa, in 2 pezzi (4-5 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1816 kJ / 434 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 148 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1sa 35 dk
Guancia di maiale sottovuoto
8 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3u. 30min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20 min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Brasato ai funghi
6h