Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beyaz Çikolatalı ve Labne Peynirli Mus
- 70 g tam buğday unlu tatlı bisküvi
- 200 g en az %30 yağ içeren krema, soğutulmuş (bk. öneriler)
- 100 g beyaz çikolata, parçalara bölümüş ( yakl. 2-3 cm)
- ¼ vanilya çubuğu, sadece içindeki tanecikleri (bk. öneriler)
- 200 g labne
Vakumda Pişmiş Çilekler ve Birleştirme
- 400 g çilek, sapı ayıklanmış ve yarıya bölünmüş veya büyükse dörde bölünmüş
- ¼ tk toz tarçın (volitelně)
- 2 adet portakal kabuğu, sadece turuncu kısmı, soyulmuş (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g su (yaklaşık), poşetlerin tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 159 mg
Alternativní recepty
Glütensiz İçli Köfte
1 Std. 30 Min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1ωρ. 20 λεπτ.
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Ajvar
1ωρ. 20 λεπτ.
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 min
Vegan Rokoko Pasta
3h 30min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Çilekli Frambuazlı Cheesecake
5h 20 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 Std. 40 Min
Fermente Kırmızı Soğan
96 Std.