Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g boczku parzonego, w plastrach, pokrojonego w paski
- 1 cebula (ok. 100 g), przekrojona na pół
- 1 ząbek czosnku
- 15 g oleju
- 100 g serka topionego, podzielonego na kawałki
- 1 szczypta soli
- 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 250 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w ok. 5 mm kostkę
- 2 opakowania ciasta francuskiego, schłodzonego (po 275 g)
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 60 czarnych oliwek, bez pestek, najlepiej dużych (ok. 100 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 542.6 kJ / 129.7 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 11.4 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 262.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baranek wielkanocny
1j 30 menit
Trufle nietoperze z dynią
2j 30 menit
Wielkanocny baranek z makiem
2h 15 min
Banany w czekoladzie
1j
Halloweenowe mleczne bułki
5h
Ciasteczka wstążeczki bez cukru
1 Std. 15 Min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1h 10 min
Halloweenowy poncz
20 min
Wytrawna halloweenowa tarta dyniowa
2j
Czarna pizza z duchami
1 Std. 40 Min
Eliksir wiedźmy
10 min
Kiełbaski-mumie
1 godz. 35 min