Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cebule, jedna przekrojona na pół, druga pokrojona w 2 mm plastry
- 100 g kostek boczku
- 1 łyżeczka cukru (volitelně)
-
1
łyżeczka papryki, mielonej
nebo 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej - 10 g oleju
- 200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
-
100
g ketchupu
nebo 100 g sosu barbecue - 1 - 2 cebule dymki, biała i zielona część, pokrojone w 5 mm plastry
- 30 g prażonej cebulki, gotowej (volitelně)
- ½ - 1 łyżeczka soli
-
1
biały chleb (ok. 750 g), w całości, lekko czerstwy
nebo 2 bagietki (patrz wskazówka), w całości, lekko czerstwe - 5 - 6 plastrów sera żółtego (ok. 100 g), np. cheddara, goudy, pokrojonych na kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1838.1 kJ / 439.3 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 53.4 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 984.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placki à la pizza z sosem czosnkowym
45 min
Chleb cebulowy z wędzonym serem
2h 55min
Jajka po szkocku w chlebowej panierce z sosem miodowo-musztardowym
1h
Focaccia z kiełbasą
2h
Paluchy z boczkiem i cebulą
1 Std. 20 Min
Kiełbasa z ketchupem curry (Currywurst)
20 min
Chlebki z grilla
1 godz. 35 min
Cebulowe bułki z oregano
1h
Langosze
1h 30min
Chaczapuri adżarskie
1 godz. 45 min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40 min
Chlebek hot dog do odrywania
1h 30min