Kompatibilní verze
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 12 gruszek (ok. 2000 g), twardych
- 120 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1800 g wody
-
1
laska cynamonu, przełamana na pół
nebo 1 ½ łyżeczki cynamonu, mielonego - 6 goździków
- 400 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 2253.4 kJ / 538.2 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 133.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 7.6 g
- Sodík
- 8.4 mg
Alternativní recepty
Dżem malinowy
40min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 Std. 10 Min
Dżem z owoców leśnych
40min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 Min
Kompot z rabarbaru
2h 15min
Syrop malinowy
1 Std. 25 Min
Leczo z pieczarkami (w słoikach na zimę)
1 Std. 30 Min
Sok z ciemnych winogron
40min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30min
Kompot wiśniowy
35min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 Std. 15 Min