Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Wasser zum Einweichen
- 8 Blätter Gelatine
Boden
- 100 g Butter, in Stücken
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 250 g Müsli (z. B. Schokomüsli)
Belag und Fertigstellung
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 Pck. Sahnesteif
- 200 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- 50 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Sauerkirschen, abgetropft, Sud aufgefangen
- 5 EL Schokoladenraspeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 68 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfel-Nuss-Kuchen
4 godz.
Gedeckter Apfelkuchen mit karamellisierten Äpfeln
2 Std.
Bananensplit-Dessert
20 Min
Einfache Herrentorte
5h 45min
Zitronen-Mango-Schnitten
6h 30min
Pfirsich-Nuss-Donauwellen
2 Std. 30 Min
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 Min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Tiramisu-Joghurt
12hod.
Brombeertarte
3h 30min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.