Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Panna Cotta
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 100 g Marzipanrohmasse, in Stücken
- 360 g Milch
- 40 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 240 g Sahne
Maracuja-Sauce
- 400 g Maracuja-Nektar
- 20 g Vanillepuddingpulver
- 2 Stängel Minze, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 70 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 Std. 30 Min
Limetten-Joghurt-Kuchen aus dem Varoma®
2 godz. 15 min
Fisch-Sticks mit Chili-Aioli
1 Std. 20 Min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Hähnchen-Porree-Päckchen
1 godz.
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
6 godz. 30 min
Schokoladenpudding
15min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1 Std. 40 Min
Beeren-Amarettini-Tarte
3h
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 Std.
Orangencreme
2 Std. 40 Min