Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
TM6 TM5

Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce

4.2 ( 17 hodnocení )

Suroviny

Panna Cotta

  • 4 Blätter weiße Gelatine
  • Wasser zum Einweichen
  • 100 g Marzipanrohmasse in Stücken
  • 360 g Milch
  • 40 g Zucker
  • 1 Prise Salz
  • 240 g Sahne

Maracuja-Sauce

  • 400 g Maracuja-Nektar
  • 20 g Vanillepuddingpulver
  • 2 Stängel Minze abgezupft, zum Garnieren (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
263 kcal / 1099 kJ
Protein
5 g
Tuk
17 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
8 g
Sodík
70 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty