Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Costra de galleta
- 250 g de galletas, tipo María®
- 120 g de mantequilla
Cheesecake
- 180 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 180 g de crema ácida
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 5 g de esencia de vainilla
- 30 g de harina de trigo
- 570 g de queso crema
- 100 g de azúcar
- 4 huevos
Baklava
- 100 g de nueces
- 100 g de pistaches descascarillados
- 100 g de cacahuates tostados sin sal
- 15 g de canela en polvo
- 240 g de azúcar
- 160 g de agua
- ½ cdita de agua de azahar
- 1 rama de canela
- 3 clavos de olor
- cáscara de limón amarillo, (de 1 pieza)
- 20 hojas de pasta filo, (phylo)
- 120 g de mantequilla
- 20 hojas de pasta filo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 5683.8 kJ / 1358.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 112.3 g
- Tuk
- 94 g
- Nasycený tuk
- 42.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 860.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de caja blanco
2h
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Barra de chocolate y caramelo salado TM6
1u. 50min
Biscotti de chabacano y pistache
1h
Pan de caja blanco
2h
Palanqueta de cacahuate TM6
1h 30min
Pan de elote
2h
Cremoso de chiles en nogada
45 min
Jocoque casero
15h
Festejo de zanahoria
2 godz. 55 min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1h 30min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min