Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
nebo 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
nebo 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (volitelně)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
nebo 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Nutriční hodnoty
- na 1 dilim
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5ωρ.
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Maca Tozlu Çikolata
50 λεπτ.
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Tam Buğdaylı ve Bademli Buharda Ekmek
2 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 godz. 30 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Zeytinyağlı Ekmek
2 Std. 10 Min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.