Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 yk tereyağı, yağlamak için
-
2
yk irmik, serpmek için
nebo 2 yk yulaf gevreği ve ketentohumu, serpmek için -
250
g kavuzlu buğday
nebo 250 g buğday - 1250 g su
- 10 g bal (volitelně)
-
20
g yaş maya, ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya - 50 g tam buğday unu
- 10 g balzamik sirke
- 1 tk tuz
-
100
g ay çekirdeği içi
nebo 60 - 80 g karışık çekirdek (örn. kabak çekirdeği, ketentohumu) - un, serpmek için ekstra
- Nutriční hodnoty
- na 1 dilim
- Kalorie
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5h
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Baget ekmek
3 godz. 45 min
Öğütülmüş kahve
5min
Kakaolu Fındık Ezmesi
10min
Pratik Buğday Ekmeği
40min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Glütensiz Ekmek
1sa 45 dk
Quark
15 Std. 20 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 dk
Yer Fıstıklı Bar
1h 30min