
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g daging sapi, tanpa tulang tanpa urat, potong dadu (2 cm), sebagian beku
- 135 g air dingin
- 10 g daun bawang dipotong
- 10 g jahe segar
- 3 - 4 jamur shitake kering direndam agar lunak, batang dibuang, dipotong dua
- 10 g kecap asin
- 10 g gula
- 35 g maizena
- 2 sdt garam
- 1 sdm kecap ikan (volitelně)
- 1500 g air
- Nutriční hodnoty
- na 1 potongan
- Kalorie
- 29 kcal / 123 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 187 mg