Kompatibilní verze
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mushroom Dashi Broth
- 16 oz cremini mushrooms
- 50 oz water
- 1 oz kombu seaweed
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 16 oz fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 2 oz tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 3 oz toasted coconut
Dumpling Filling
- 44 oz water, divided
- 17 ½ oz kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (1 in.)
- 1 oz tamari sauce
- ½ oz rice vinegar
- ½ oz coconut oil
-
1 ½
tsp grated fresh ginger, to taste
(volitelně)
nebo 1 ½ tsp ginger paste, to taste (volitelně) - ½ oz agave (volitelně)
- 20 wonton wrappers (round)
-
microgreens
nebo edible flowers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 979.6 mg
Alternativní recepty
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1h 10min
Curry Seafood Chowder
1h
Salt cod gratin
50min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55min
Neapolitan Ice Cream
3hod. 50min
Steamed Shrimp
20min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Manhattan Clam Chowder
55min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Go-To Pizza Dough
1h