Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
TM6 TM5

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

Mushroom Dashi Broth

  • 16 oz cremini mushrooms
  • 50 oz water
  • 1 oz kombu seaweed

Toasted Coconut Cinnamon Broth

  • 16 oz fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
  • 2 oz tamari sauce
  • 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
  • 3 oz toasted coconut

Dumpling Filling

  • 44 oz water, divided
  • 17 ½ oz kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (1 in.)
  • 1 oz tamari sauce
  • ½ oz rice vinegar
  • ½ oz coconut oil
  • 1 ½ tsp grated fresh ginger, to taste (volitelně)
    nebo 1 ½ tsp ginger paste, to taste (volitelně)
  • ½ oz agave (volitelně)
  • 20 wonton wrappers (round)
  • microgreens
    nebo edible flowers

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1104.3 kJ / 263.9 kcal
Protein
10.9 g
Sacharidy
36.6 g
Tuk
10.4 g
Nasycený tuk
8.2 g
Vláknina
3.6 g
Sodík
979.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty