Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)

4.6 5 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
6 portions

Suroviny

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    16 oz
  • water
    50 oz
  • kombu seaweed
    1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    16 oz
  • tamari sauce
    2 oz
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut
    3 oz
Dumpling Filling
  • water divided
    44 oz
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)
    17 ½ oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • rice vinegar
    ½ oz
  • coconut oil
    ½ oz
  • grated fresh ginger (volitelně) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave (volitelně)
    ½ oz
  • wonton wrappers (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 979.6 mg
Protein 10.9 g
Kalorie 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 8.2 g
Sacharidy 36.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...