
Zařízení & příslušenství
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
Příprava 20min
Celkový 2hod. 10min
6 portions
Suroviny
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms16 oz
-
water50 oz
-
kombu seaweed1 oz
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed16 oz
-
tamari sauce2 oz
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut3 oz
Dumpling Filling
-
water divided44 oz
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (1 in.)17 ½ oz
-
tamari sauce1 oz
-
rice vinegar½ oz
-
coconut oil½ oz
-
grated fresh ginger (volitelně) to taste1 ½ tsp
-
agave (volitelně)½ oz
-
wonton wrappers (round)20
-
microgreens
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
263.9 kcal /
1104.3 kJ
Protein
10.9 g
Tuk
10.4 g
Sacharidy
36.6 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
8.2 g
Sodík
979.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 recepty/-ů
USA
USA