Beef Wellington (Ben)

Beef Wellington (Ben)

4.7 15 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 10hod. 10min.
8 portions

Suroviny

Beef Wellington
  • beef tenderloin (2 pieces, 14 oz ea.)
    28 oz
  • extra virgin olive oil
    3 ½ oz
  • Dijon mustard
    2 oz
  • garlic cloves peeled
    2
  • shallot in pieces
    1 ½ oz
  • fresh cremini mushrooms
    14 oz
  • button mushrooms
    7 oz
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • prosciutto (approx. 3.5 oz)
    8 slices
  • pâté (volitelně) softened
    3 oz
  • puff pastry
    2 sheets
  • egg yolks slightly beaten
    2
  • Fleur de Sel
    1 tsp
Sauce
  • olive oil
    1 oz
  • unsalted butter
    1 oz
  • beef tenderloin filet mignon, in pieces (1½ in.)
    7 oz
  • black peppercorns
    12
  • dried bay leaf
    1
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • red wine vinegar
    2 tsp
  • red wine e.g. merlot or cabernet (1 bottle)
    25 ½ oz
  • beef broth
    16 oz
    16 oz water
  • salt
    ½ tsp
  • corn starch
    2 tbsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1510 mg
Protein 37 g
Kalorie 3012 kJ / 720 kcal
Tuk 49 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...