青蔥火腿司康

青蔥火腿司康

3.7 7 rating
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
10 個

Suroviny

  • 只取蔥綠,切蔥花
    20 克
  • 奶油 置於室溫軟化
    115 克
  • 冰糖粉
    125 克
  • ¼ 茶匙
  • 低筋麵粉 以篩網過篩
    500 克
  • 泡打粉
    25 克
  • 牛奶
    250 克
  • 火腿 切丁
    50 克
  • 蛋黃 打散
    1 顆

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 塊

Protein 6.4 g
Kalorie 1407 kJ / 336 kcal
Tuk 10.9 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 53.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...