Zařízení & příslušenství
青蔥火腿司康
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 25min.
10 個
Suroviny
-
蔥 只取蔥綠,切蔥花20 克
-
奶油 置於室溫軟化115 克
-
冰糖粉125 克
-
鹽¼ 茶匙
-
低筋麵粉 以篩網過篩500 克
-
泡打粉25 克
-
牛奶250 克
-
火腿 切丁50 克
-
蛋黃 打散1 顆
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
6.4 g
Kalorie
1407 kJ /
336 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
53.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
在家自煮-親子宅烘焙
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan