
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蔥 只取蔥綠,切蔥花
- 115 克 奶油 置於室溫軟化
- 125 克 冰糖粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 500 克 低筋麵粉 以篩網過篩
- 25 克 泡打粉
- 250 克 牛奶
- 50 克 火腿 切丁
- 1 顆 蛋黃 打散
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 336 kcal / 1407 kJ
- Protein
- 6.4 g
- Tuk
- 10.9 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Vláknina
- 0.6 g