青蔥火腿司康
TM31 TM5 TM6

青蔥火腿司康

4.0 (5 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 蔥, 只取蔥綠,切蔥花
  • 115 克 奶油, 置於室溫軟化
  • 125 克 冰糖粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 500 克 低筋麵粉, 以篩網過篩
  • 25 克 泡打粉
  • 250 克 牛奶
  • 50 克 火腿, 切丁
  • 1 顆 蛋黃, 打散

Nutriční hodnoty
na 1 塊
Kalorie
1407 kJ / 336 kcal
Protein
6.4 g
Sacharidy
53.1 g
Tuk
10.9 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty