青蔥火腿司康
TM6 TM5 TM31

青蔥火腿司康

4.2 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 20 克 蔥 只取蔥綠,切蔥花
  • 115 克 奶油 置於室溫軟化
  • 125 克 冰糖粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 500 克 低筋麵粉 以篩網過篩
  • 25 克 泡打粉
  • 250 克 牛奶
  • 50 克 火腿 切丁
  • 1 顆 蛋黃 打散

Nutriční hodnoty
na 1 塊
Kalorie
336 kcal / 1407 kJ
Protein
6.4 g
Tuk
10.9 g
Sacharidy
53.1 g
Vláknina
0.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty