Zařízení & příslušenství
奶油小酥餅
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
16 片
Suroviny
-
低筋麵粉150 克
-
玉米粉50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化120 克
-
冰糖粉80 克
-
蘭姆酒 (volitelně)1 茶匙
-
蛋 稍微打散1 顆
-
天然香草精¼ 茶匙
-
鹽1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Protein
1.2 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一學就會人氣烘焙
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan