Zařízení & příslušenství
奶酥麵包
Příprava 45min.
Celkový 3hod. 15min.
10 塊
Suroviny
奶酥餡
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
冰糖粉40 克
-
奶粉50 克
-
鹽1 小撮
麵包外皮
-
牛奶150 克
-
冰糖粉20 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
椰子粉 少許,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
7.1 g
Kalorie
1069 kJ /
255 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
0.4 g
Sacharidy
31.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一學就會人氣烘焙
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan