Zařízení & příslušenství
香菇牛肉丸
Příprava 10min.
Celkový 50min.
30 块(pc)
Suroviny
-
牛肉 ,无筋,切丁(2公分),半冷冻500 克
-
冰水135 克
-
青葱 ,切葱花10 克
-
新鲜姜10 克
-
干香菇 ,浸软,去蒂,切半3 - 4 朵
-
酱青10 克
-
糖10 克
-
玉米粉 (淀粉)35 克
-
盐2 茶匙
-
鱼露 (volitelně)1 汤匙
-
水1500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 块(pc)
Sodík
187 mg
Protein
3 g
Kalorie
123 kJ /
29 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火锅乐
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní