香菇牛肉丸

香菇牛肉丸

3.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
30 块(pc)

Suroviny

  • 牛肉 ,无筋,切丁(2公分),半冷冻
    500 克
  • 冰水
    135 克
  • 青葱 ,切葱花
    10 克
  • 新鲜姜
    10 克
  • 干香菇 ,浸软,去蒂,切半
    3 - 4 朵
  • 酱青
    10 克
  • 10 克
  • 玉米粉 (淀粉)
    35 克
  • 2 茶匙
  • 鱼露 (volitelně)
    1 汤匙
  • 1500 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 块(pc)

Sodík 187 mg
Protein 3 g
Kalorie 123 kJ / 29 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...