Zařízení & příslušenství
广式奶黄流心月饼
Příprava 1hod.
Celkový 8hod. 10min.
12 块
Suroviny
-
水200 克
-
咸蛋黄5 颗
-
白酒适量
流心馅
-
稀奶油40 克
-
奶粉10 克
-
细砂糖15 克
奶黄馅
-
低筋面粉40 克
-
细砂糖35 克
-
奶粉20 克
-
鸡蛋(约53-63克)2 颗
-
稀奶油140 克
饼皮
-
黄油90 克
-
低筋面粉140 克
-
奶粉20 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
组合
-
面粉 手粉适量
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 块
Sodík
64.1 mg
Protein
6.1 g
Kalorie
1102.5 kJ /
263.8 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
20.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中国月饼地图
9 recepty/-ů
Čína
Čína
饼香月圆
6 recepty/-ů
Čína
Čína