Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 120 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Impasto
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
Terminare la preparazione
- 120 g di amarene sciroppate
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1361.1 kJ / 325.3 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 13.2 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 38.9 mg
Alternativní recepty
Ciambella ACE
1 Std. 30 Min
Plumcake fave e finocchietto selvatico
2 Std.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Crostata morbida gianduia e fragole
1 Std.
Plumcake all'arancia
1 Std.
Rustici alla scarola
10h
Crostata ai cachi freschi
1 Std.
Pastiera
15h
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 Std. 30 Min