Zařízení & příslušenství
Ciabattine
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
4 pezzi
Suroviny
-
7 g di lievito di birra fresco
-
1620 g di acqua
-
5 g di zucchero
-
395 g di farina manitoba
-
260 g di farina tipo 00
-
12 g di sale
-
1 - 2 cucchiai di farina di semola
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
18.7 g
Kalorie
2581 kJ /
671 kcal
Tuk
3.9 g
Vláknina
5.1 g
Sacharidy
126.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Treccia di pane alle olive
5hod. 30min.
Filoncini di semola
4hod.
Polka (pane francese)
5hod.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Panini all'olio
3hod. 10min.
Mantovanine
2hod. 45min.
Filone di sola semola
2hod. 50min.
Focaccine morbide
3hod. 30min.
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min.
Cornetti brioche
6hod. 30min.
Pane bianco
3hod.
Rosette
5hod. 20min.