Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Torta al cacao
- burro q.b.
- 200 g di uova
- 50 g di tuorli d'uovo
- 170 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina, forza 180 W + q.b.
- 50 g di cacao in polvere
- 8 g di lievito in polvere per dolci
Crema gianduia
- 60 g di zucchero a velo
- 70 g di nocciole sgusciate e tostate
- 10 g di cacao amaro in polvere
- 150 g di cioccolato al latte, a pezzi
- 20 g di burro
- 10 g di olio di nocciole
Crema al mascarpone
- 60 g di zucchero
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1684.5 kJ / 402.6 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 106.3 mg
Alternativní recepty
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30 min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Pizza chiena
5h
Coriandoli dolci
4 Std. 10 Min
Cheesecake al Prosecco
5h
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2h
Rotolo al tiramisù
3h 30min
Praline al tiramisù e cioccolato
1h 30min
Danubio salato
3h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Torta della nonna (TM6)
1h 30min