Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 700 g carne de porco cortada em cubos
- 6 dentes de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g vinho tinto
- 20 g massa de pimentão
- 30 g banha
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de tomilho
- 100 g bacon cortado em cubos
- 1 folha de louro
Massa
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2106.3 kJ / 503.4 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 729.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolinhos de bacalhau
1 Std.
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Sonhos
1 Std. 10 Min
Calzone
1 Std. 55 Min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Folar transmontano
3h 50min
Ravioli fritos
1 Std.
Folar de Valpaços
4h 20min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Rabanadas
55 min
Bola de carne
1 Std. 20 Min