Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 60 g vinho branco
- 60 g banha
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 80 g manteiga
- 15 g polpa de tomate
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de porco s/ nervos cortada em pedaços pequenos
- 35 g ketchup
- 35 g natas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1472.2 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 418.1 mg
Alternativní recepty
Empadas de Castelo Branco
1h 40min
Chamuças
1h 30min
Rissóis de camarão
1h 30min
Empadas de camarão
50min
Croquetes
3h
Rissóis de camarão
1h 30min
Pastéis de massa tenra de alheira
35min
Empada de galinha
2 godz.
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Pastéis de massa tenra
3h
Pastéis de bacalhau
45 min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min