Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 60 g água
- 20 g azeite
- 60 g vinho branco
- 60 g banha
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 2 ovos
- 600 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 80 g manteiga
- 15 g polpa de tomate
- 1 ½ c. chá de sal
- 20 g vinho branco
- 600 g carne de porco s/ nervos cortada em pedaços pequenos
- 35 g ketchup
- 35 g natas
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- 1 gema de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1472.2 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Sacharidy
- 30.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 418.1 mg
Alternativní recepty
Pastéis de massa tenra
3 Std.
Empadas de Castelo Branco
1 Std. 40 Min
Chamuças
1h 30min
Folar de carnes
2 Std. 20 Min
Massa quebrada
5 Min
Rissóis de camarão
1h 30min
Empada de galinha
2 Std.
Rissóis de polvo
1h 30min
Empanadas de frango
2 Std. 30 Min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30min
Croquetes
3 Std.
Pastéis de massa tenra de alheira
35 Min