Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
75
g cennet hurması, kabukları
soyulmuş, parçalara bölünmüş
(2-3 cm) veya kabukları soyulmuş
yumuşak başka meyveler
(örn. şeftali, kayısı, çilek.) - 50 - 60 g labne, ev yapımı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Žádné hodnocení
Küpler Halinde Bezelye Püresi
Žádné hodnocení
Rezene ve Balıklı Makarna
40 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Yulaflı Meyve Püresi
20 min
Donmuş Meyve Püresi - 1
10 min